Over CreonAbout CreonÃœber Creon

inrichtingsplan

ontwerp van de meldtafels

3D visualisatie van het definitief ontwerp

3D visualisatie van het definitief ontwerp

montage en opbouwen op locatie

oplevering van het meubilair

meldkamer in gebruik

tevreden gebruikers

Over CREON

CREON is gespecialiseerd  in het inrichten van meldkamers en controlekamers. Wij verzorgen hierbij het gehele traject vanaf het ontwerp van de werkplekken tot en met de gebruiksklare oplevering van uw nieuwe meld- of controlekamer.

Rekening houdend met uw eisen en wensen, adviseren wij u over de inrichting van de ruimte en geven we aan welke werkplek het het beste bij uw situatie past. Hierbij maken we gebruik van een 3D teken-programma zodat u vooraf een duidelijk beeld krijgt hoe de nieuwe ruimte en de nieuwe werkplekken eruit gaan zien.
Uiteraard hanteren we hierbij de ergonomische normen en richtlijnen die hier van overheidswege aan gesteld worden zodat u nieuwe inrichting aan alle eisen voldoet.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd en de kleuren zijn bepaald, worden de meubels geproduceerd en zorgen we ervoor dat de deze binnen de afgesproken termijn op locatie worden opgebouwd.

Onze meubels zijn ontworpen om jarenlang probleemloos te functioneren in een 24 uurs werkomgeving. Mocht er zich, ondanks al onze zorg voor kwaliteit, toch een storing voordoen dan hebben we een eigen storingsdienst paraat om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen.

CREON heeft een Kwaliteiten en Arbo Management systeem dat voldoet aan de eisen van NEN-EN-ISO 9001:2015 en van VCA* 2008/5.1 . Dit KAM systeem is geëvalueerd en gecertificeerd door TUV_ Nord.

 

 

artikel "Inrichting meldkamers is megaproject"

Niets is standaard als het gaat om de meldtafels van de partijen die via het alarmnummer 112 gebeld worden. Politie, brandweer, ambulance, veiligheidsregio’s en marechaussee hebben gezamenlijk hun eisenpakket geformuleerd. Een kolfje naar de hand van CREON, een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van meubilair voor meld- en controlekamers.

Lees meer >

Bron: Product tijdschrijft, nr.3 mei 2017

werkwijze in het kort:

  • inventarisatie van eisen en wensen
  • ontwerp werkplekken en 3D inrichtingsplan
  • productie
  • montage en opbouwen op locatie
  • nazorg, service en garantie

gerealiseerde projecten:

›  referenties

›   CREON YouTube kanaal

 

 

CREON in RTL 7 Ondernemend Nederland